Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
telefonsamtal 65 mil bort från storebror på 5


Hjääälp!!!!!!!!!!!

Vi har fått en lillasyster......

hon är en meter

hon har långt svart hår

med andakt i rösten

en stolt femåring som blivit storebror

ett under har hänt

OCH JAG HAR BLIVIT MORMOR!!!!!!!!!!!

Har lust att duscha i champagne och skrika

så hela världen får veta









nu vet niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-25 11:35



Bookmark and Share


    Calin
Grattis!!!Jättegrattis!:)
2009-05-25

  Yrre VIP
Grattis!!!
2009-05-25

  L Patrik W Johansson VIP
Kolla Calins text 236år

;)

två på en dag, inte illa

Be well,
LPatrikWJ
2009-05-25

  ~Hope~
Är hon en meter... jisses vilken förlossning det måste ha varit, som att dra ut en orm? Grattis iallafalla=)
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel