Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll för din mun

Det har redan hänt
det där som du har ångest över
det har redan hänt
Det finns inget du kan göra åt
det som redan har hänt

Men du behöver inte göra samma dumhet igen
det där som du mådde så djävla dåligt över
det behöver inte hända igen

Upp med fingrarna ur syltburken ditt fetto
Sluta snatta din kleptoman
Lägg av å knarka din pundare

Gå inte mot rött
Ät med kniv och gaffel
Håll för din mun när du hostar
Lägg papper på toastolen

Stoppa inte in fingrarna i kontakten
eller förresten gör det
med sylt på











Fri vers av Spirit
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-25 21:27



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Riktigt brutalt..snyggt skrivet
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit