Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små små skärvor



vaknar med stängda ögon
med den vanliga känslan
vet inte vad det är
men den fortsätter att vänslas

jag kan ej erinra
om det är nåt jag drömt
men känslan stannar kvar
likt ekon från min sömn

fruktan oro ensamhet
djupt inuti mitt bröst
mörka mörka färger
längtan efter tröst

villrådighet och frågor
behovet av en hand
små små skärvor
från andra sidans land

jag öppnar mina ögon
ser mig lugnt omkring
tillbaka i en verklighet
som betyder ingenting

skakar på mitt huvud
trycker undan allt jag kan
andas tungt och djupt
glömmer det som fanns

en ny dag är här
låt oss fortsätta spelet

det är lättare så

än att bara medge




Fri vers av barfotafantomen
Läst 318 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-26 00:27



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En alltigenom förstämd text som onekligen briljant fångar
när oro griper an i den mörka ensamma natt..och hur
allt utmynnar som så ofta i att man viker sig och möter den
nya dagen smärta och bävan till trots - den sparar jag
2009-05-28

  Vildand VIP
... genuint !!
2009-05-27

  Lato
Träffande, djup och känslosam.. bra skrivet!
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen