Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De tre senaste åren har varit dom bästa i mitt liv... Tiden på Bollerup är något an aldrig glömmer...


Gyllene ögonblick


Gyllene ögonblick
Som passerade så fort
Men var inte
Mindre värdefulla för det

Tillfällen som fick oss att skratta
Kikna av skratt
Då vi rullade runt på marken
Och kippade efter andan
Då någon gjorde bort sig
Vi skrattade med varandra
Åt någon annan
Men den bjöd på sig själv
Liksom vi alla gjort någon gång

Stunder som fick oss att gråta
Då vi förtvivlade sökte tröst hos varandra
Vi kanske inte alltid förstod
Eller ens kunde ana
Men det gick ändå alltid över

Gyllene ögonblick
Som passerade så fort
Klick
Så fastnade de på kort
Och hamnar nu i ett album någonstans
Kanske för att aldrig öppnas
Men de var gyllene ögonblick
som inte var mindre värdefulla för det






Fri vers av Maddicken
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-26 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken