Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindens känsla

du vackra lyser mig värme

du ödmjuka själ öppnar dörren

du glada sänder blicken som väcker

du är någon, en själ ....

~

Du känn...

vinden leker sveper bortom

en himmels blå horisont

som återspeglar känslan.......




Fri vers av Lindizz
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-26 21:38



Bookmark and Share


  Èlaah
ffint(a
2009-07-06

  Lars Hedlin
VAcker....
2009-05-28

  karenina VIP
mjuk fin och förmedlar en känsla av en person som (utan egentlig vetskap) kommer nära och berör likt en vind
2009-05-27

    tramp
fint skrivet, mjuk mjukhet i orden som liksom gungar fram

nice !
2009-05-26

  Mr Lindemann VIP
Jomenvisst var denne texten en text att glädjas över
annorlunda
men själar har den förmågan att öppna upp
förstå och ge med hjärtat
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz