Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill

Vill att du rör mig, som om jag var den sista

Vill att du för mig, till en känsla av att ha eller mista

Vill se din nyfikna blick svepa in i både själ och kropp

Vill ta dig uti min famn, älska dig och ge dig hopp.




Fri vers av Susy Q
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-28 19:25



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Riktigt starkt, innerligt och vackert. Helt enkel jättebra!
2009-06-07

  Mr Lindemann VIP
Att vara den sista för den första inger ett visst hopp som när längtan om en morgondag som lyser upp ens vandring på livstigen och där man faller in i mörkret för ett slag
finns endast den förlorade tron lvar om en kärlek som bar en hem till den man inom sig egentligen är
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q