Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyl du mitt öga i famn



jag surrar
i ditt öra
och suger
nektar
ur dig
ända tills
din
pulsåder
brister
du
säger
kom hem
sen sticker jag
igen
jag bygger mina
tankar
ihopsatta
med klister

skyl du
mitt öga
i famn
att trösta
ett hjärta
som tynar

skyl du
mitt öga
i famn
du får
när du vill
mig syna

jag mumlar
i ditt öra
frågar
hjälper du mig
när jag kan
räkna till tio
spröda
fingrar

skyl du
mitt öga
i famn
att torka
ett öga
som gråter

skyl du
mitt öga
i famn
jag lovar
att alltid
vända åter




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-26 21:57



Bookmark and Share


    påslakan
bästa jag läst.
ty du vilja skyla mig?
jag aktar försiktigt en vind och du tinar...
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare