Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rester?

jag tror allt är förbi ,
allt är över ,
marorna vann .

döden kommer en gång ,
alltid oönskad .

tomhet som river ,
blodiga björnklor .

ett landskap ,
förut fylld med kärlek .

[ nu väntas magkramper vid återbesök ]

ett vuxet liv ,
som står vid furstukvisten ,
förut bara ord , enbart drömmar .

smärtan ,
påminnelse ,
vad som en gång ,
existerade .

allt tar slut en dag ,
alla vet ,
men ,
vet alla att
allt som en gång var ,
bara tränger in i huvudet .
som en grävling som gräver ,
i den tyngsta jorden .

det vi idag gräver i är ,
ett berg .
det gör ont , men vi båda vet ,
en dag , på något sätt ,
kommer någonting stort ,
hända & smärtan kommer ,
sakta men säkert försvinna .

kan ta evigheter ,

men någonstans i det undermedvetna ,

kommer dem finnas kvar .


dessa minnen ,
om hur det en gång var ,
hur det kunde varit .

tills dess kommer björnen fortfarande ,
stå vid min dörr & visa sina vassa klor .

inte hotande , men över bevakande ..




Fri vers av spegelbild
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-26 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

spegelbild
spegelbild