Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardröm, nåd


ingenting, ingenting i den lockande sommarnatten
i saltsjöns råa sval

mina lungor dränkta i det svartaste beck

jag såg min sista kärlek
sjunka genom det glittrande vattnet

helt nära, långt bortom min förmåga

*

stum och fallen inför Mötet, som överlever allt
jag trycker i sårlega

tiden, gör sig påmind i mitt svidande hjärta
och minnena av kärlek som tagits från mig

*

Redan här i livet:

det var samma plats
men allt hade ändrats

det var en bild på tiden efter mig
men allt hade fortsatt







Fri vers av Hugo Ferla
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-26 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugo Ferla