Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elian

 

han sjönk ned

lade sig tillrätta

och väntade

 

som hon

på ett datum 

lite senare

 

att bli

och alltid vara




Fri vers av molly crayons
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons