Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiddelipom

Kittla min handflata
Överraska mitt iris med ett ljus
jag aldrig sett




Fri vers av Feminaz
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-27 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz