Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten vilken sol också

Låt mina solkatter leka
Stäng inte balkongdörren
så syret dunstar

Låt mina solkatter leka
särskilt på morgonsidan
när du ännu sover
har jag pappersvikt några flygplan
av Dn
som singlar i luften





Fri vers av Feminaz
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-27 16:58



Bookmark and Share


  Feminaz
:) jooo men vizzt man kan ju va som en znigel tidig morgontimma
2009-06-29

    Spontan
jag läste "sniglar i luften" först. Det låter gulligare :)
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz