Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buss nummer två



En mal slår vit längtan mot bussfönstret
solen märkligt kall mot svidande kinder
någon kysser sin piercade flickvän
hon lutar huvudet åt sidan
lägger handen mot hans ansikte
ljust hår som en gloria runt huvudet
jag ser på malen som letar

små
bitar
blå
himmel

han fångar den snabbt i handflatan
slänger den i gången




Fri vers av Strips
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Strips
Strips