Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cappuccino



Jag vill vara i innan
sitta på ett fint franskt café
ett med gula tygtapeter i Omotesando
dricka en ångande cappuccino
med sockrade kanelstänger
se hur du slickar mjölkskum av din
och hur kristallkronorna i taket
lyser trianglar av hoppande guld
över vårt bord
över ditt skratt när du skrattar

se hur det rusar förbi människor
i skoluniformer och kostymer
sidenkimonos och trätofflor
där vill jag sitta med din färg i innan
se hur du lägger silverskeden på fatet
rör om i koppen med kanelstången
i gathörnet som skiljer
Aoyama och Omotesando åt
och se dig le
med mjölk på överläppen




Fri vers av Strips
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-02 16:17



Bookmark and Share


  Tobias Nilzon
En finfin tavla du målar upp här.
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Strips
Strips