Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apelsinträd


I en dröm med guldgula skuggor fallande över ditt ansikte. Halvliggande med frukterna dignande långt över huvudet och ett leénde i ögonvinkeln.

I en dröm under ett träd. Med huden dränkt i sol och händer. En dröm i din blick. Svettvirvlar i tinningen. Pulsen under den tunna huden.

I en dröm med min mun med samma passform.

Tiotusentals fraktaler av strålar mellan bladen och cikadornas eviga, dånande sång. Mörkret i vackert. Ljuset i den fula världen. Den mjuka under dina fingertoppar.

I en dröm. Under träden.




Fri vers av Strips
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-27 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Strips
Strips