Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svett & etikett / din mun eller min fot

 

om du skulle dricka

champagne ur min brudsko

 

skulle du göra det

före eller efter

jag burit den




Fri vers av molly crayons
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 22:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
efter
2009-09-19

    obscura
intressant
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons