Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig..

 

 

med dig
glömde jag färgen på gräset
det gräs som växte inuti mitt huvud när jag dog


med dig
förvandlades jag från en man till ett alfabet


och här är jag
en man som gråter för dig inuti sitt bläckhorn




Fri vers av issac.a.m
Läst 229 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-05-30 21:17



Bookmark and Share


  kärleks ängel
vackert!!
2009-06-01

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert skrivet!
2009-05-31

    solomio
Berörd, så berörd.Du är helt makalös på att förmedla känsla.
2009-05-30

  Yvonne Vigstrand
Och jag blir rörd till tårar av dina ord...

Och här är jag
en kvinna som gråter på ditt papper.

Underbart skrivet!

Kramar/Yvonne
2009-05-30

  dunkar
fint
2009-05-30

  carina L
Beundrar din enorma styrka,otroligt vackert skrivet
2009-05-30

  Carola Bouvin
Den kärleken som får en att glömma tid och rum färg och form och allt där till... förmedlar du underbart.
2009-05-30

  Suzy med punkterna
En naken och ärlig känsla
och alfabetet är inte istället för mannen utan ett komplement-
I ett sprids värmen...........
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m