Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söderut på söder, sedan andra hållet

 

jag ska ge dig en bok

när vi gifter oss

 

om hur jag hittade dig

vid slussens bussterminal,

nacka och värmdöbussarna

 

och drog dig söderut på söder

längs götgatans barer

 

om hur upprymd

du gjorde mig och hur

uppmärksamt det kändes

 

att du lyssnade

och om

 

hur våra nedslag på kartan

blivit de intressantaste

i hela stockholmsområdet

 

sedan dess




Fri vers av molly crayons
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-27 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons