Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad och väckt av kommentar från johan jägare!


Sängen




Jag sitter där
på min säng
i mitt rum
där jag var
barn
men ändå inte


Jag sitter där
på min säng
fylld av
skräck
vågar ej
gå ut


Jag sitter där
på min säng
år efter år
plötsligt
så är det slut
jag åker ut


Efter alla dessa år
jag nu förstår
att delar av mig
fortfarande på
denna säng
sitter kvar


Efter alla dessa år
jag nu förstår
att fylld av
skräck för livet
så reser jag mig nu
upp och går




Fri vers av Ewa Flower
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-27 22:50



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
När du läste upp denna på cafe söderhöjden i lördas,

fanns det styrka i dikten och ditt framträdande.

Det var fint att få ta del av.


Applåder för din kreativitet, och ditt mod.
2009-06-03

  Rockalex
skitbra
2009-05-29

  rocksolid
Res dig, ta din säng och gå. Det gamla är över, nu kommer framtiden med nya upplevelser och passioner.
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower