Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du






Du är pärlan i mitt liv
du är skogens gröna stig.
Du är stjärnbanerets himmel
du är blommans doft för mig.


Du är vandringsstråkets mjukhet
du är blänkets havsbands rand.
Du är famnens trygga kramar
du är horisontens strand.


Du är soluppgångens rodnad
du är styrkan med balans.
Du är daggen uppå stråvall
du är morgondis med dans.


Du är vardagen och skrattet
du är tårars djupa brunn.
Du är lisa inför själen
du är kyskhets mjuka mun.


Du är regnbågen i färgprakt
du är makrillen på skär.
Du är röding i en fjällbäck
du är mannen jag har kär.


Du är picknicken på filten
du är kaffetårens dopp.
Du är solskenet på jorden
du är täckets ädla topp.





ME/09




Fri vers av Madjori
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-28 07:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert.funderar lite på "täckets ädla topp" bara.
2009-05-28

    Saulus
Som tagen "Höga visan!"
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori