Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återspegling


Lovsång till mamma




Lilla mamma jag vill skänka
mina tankar nu till dig,
hur du under alla år
stod vid min sida.
Gav mig värme, gav mig kärlek,
gav mig styrka mod och tröst.
Och som barn jag vila tryggt
intill ditt bröst.

All din glädje och din sång
alla ord som präntas ner,
jag bevarat det
så djupt uti mitt hjärta.
Och jag glömmer aldrig tavlorna
med klippor hav och skär.
Som ett smycke, på min vägg
dom hänger här.

Så med vördnad och med tacksamhet
för allt du lärde mig,
och för att jag föddes
av dig lilla Mamma.
Ser jag livet som du gjorde
fast på annorlunda sätt.
Men i grund och botten
hade du så rätt.




ME




Fri vers av Madjori
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-28 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori