Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap kastar man inte bort. Så njut av det så länge kaffet är varmt


Bobby Blue Bird

Varför backa undan för stormen när man kan rida ut den?
Hon är stolt där hon står som gjuten i sten, omgiven av toner
Special is what special does, om världen såg som hon
skulle vi alla förstå det oklara i det klara

Min Bobby Blue Bird,
jag har länge sett det som inte många andra såg,
spöken förvrider även de starkaste
så tvivla inte, blanda inte saltvatten med blod
hos mig kan du gråta ut

tills stormen har packat ihop och gått hem

Min Bobby Blue Bird,
inte ens Cat Power kan sjunga ut min beundran
det har jag alltid velat tala om för dig, nu vet du,
så tvivla inte..my dear Bobby Blue Bird

Jag har inte mycket att erbjuda,
inga pengar, så jag kan inte köpa dig något fint
men jag har hört att vänskap är så mycket dyrbarare än så
just därför kastar jag materialismen åt helvete och skänker dig
några rader med ord

Min Bobby Blue Bird,
hos mig kan du gråta ut
eller skratta dig medvetslös
tills stormen har packat ihop och gått hem




Fri vers av Slagord
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-28 11:51



Bookmark and Share


  KajsaBjörk
Jag gissar att denna text är om den Bobby jag tror det är. Och då är det en väldigt vacker beskrivning. Tycker mycket om dina texter, Heidi! Dom är väldigt ärliga och beskrivande.
2010-06-28

  Baystream
ÄÄÄLSKAR titeln och "så tvivla inte, blanda inte saltvatten med blod hos mig kan du gråta ut" klockrent!
2009-07-13

    Nicklas VIP
Riktigt rörande och fint.
Livets enda rikedom är kärlek och vänskap!
2009-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Riders of the storm...
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord