Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du





Du är solsken bortom bergen,
du är doftens nattviol.
Du är skogens lugna visa,
du är näcken med fiol.

Du är dansen över ängar,
du är brisets mjuka vind.
Du är gryningen förlägen,
du är klappen uppå kind.

Du är soluppgångens rodnad,
du är kärlekspoesi.
Du är aftonsolens strålar,
du är dimmans jalusi.

Du är stillheten vid sjökant,
du är gula guldets skog.
Du är parkbänk under linden
du är livslust bakom plog.

Du är lekfullhetens fader,
du är livets lyckostig.
Du är bruset uppå klippan
och du tillhör bara mig.





ME/09








Fri vers av Madjori
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-27 06:39



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Jösses så bra dednna var.. njuuuuter, applåder
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori