Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackraste själen

Han hade den vackraste själen av dem alla
Och den renaste kärleken till mig
Framför hans ögon fanns bara jag
Vi
Hans hjärta fylldes av mig
Hans åtrå var jag
Jag minns
hans mjukhet och ömhet mot min hud
Våra roliga stunder med bus och skratt
Hans klokhet
tryggheten som han gav mig
fast han var så ung
Men våra stunder var förbjudna
Och vi visste bägge två
att vi inte ägde morgondagen tillsammans




Fri vers av Novemberblomman
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-28 13:26



Bookmark and Share


    Burre
Vem bestämmer ägandet av morgondagen?
Fin dikt, frågan om vad som hände dök upp tidigt i mitt läsande men mot slutet fick jag svaret, kände mig lite nedstämd då.
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman