Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av Tantogården som brann ner 11 mars 2009


Brännmärkt

Du var en del av vår historia
nu är du det på riktigt

du var en vän i sommarnatten
nu är du begravd i tystnad

I deras värld fanns inget val
i min värld finns det alltid ett val

Nu finns inget kvar,
allt är borta
din skönhet är skändad intill grunden

vi kunde inte rädda dig
från häxprocessens lagar och lågor

Du var bränd, långt innan du brann
än en gång, var det förstörelsens kraft som vann




Fri vers av Herr Ångest
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-28 20:57



Bookmark and Share


    soffran
fin
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest