Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppehåll

 

Det regnade solar igår kväll på min veranda

och jag log

för ett hjärtslag eller två

Tänkte nästan skratta

men vet 

att allt bara är till låns

 

Släppte ändå ut mitt lilla,

mitt bleka harhjärta,

att törstigt slicka färg från solen

Det regnade solar igår kväll på min veranda

och jag tänkte nästan skratta,

 

fukta tungan,

sola magen,

 

men mindes

att allt bara är till låns

och att solar lätt rinner mellan fingrarna




Fri vers av Zandra Flygh
Läst 552 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-28 22:30



Bookmark and Share


    Eternitprojektet
Säg den lycka som varar. Tiden rinner iväg som sanden mellan fingrarna på stranden. Men också vi bleka behöver ibland en plats i solen, även om den blir kortvarig. Kanske uppskattar man då de ljusa stunderna bäst. Fin dikt.
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Zandra Flygh
Zandra Flygh