Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BLÄÄ.


Varför kan jag aldrig glömma dig?

Varför kan jag aldrig glömma dig?
När allt du gav var tårar och sorg
Varför hoppas jag att du vill ha mig?
När du visade mig hur avskyvärd jag är
Varför slutar jag aldrig att älska dig?
När du har gjort mig till den jag är
Värdelös




Övriga genrer av Siripiri
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-28 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri