Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Sitter fast

Månen har fastnat i träden
Och nu sitter hon där

Intrasslad och utan

Kärleksögon som tindrar

Hon blinkar febrilt
sorgesvart
glädjegrönt
sorgesvart
glädjegrönt




sorgeskratt









glädjeglömt





Varför lyser jag överhuvudtaget
Undrar hon ibland
Medan hon väntar på att
trasslas ut

Och varför gör det ingen skillnad hur många k-brunnar jag än har trampat på?





hon väntar på fotsteg i gräset
på händer som värmer
Och hon lyser
Och hon väntar
På något som aldrig kommer att hända




Övriga genrer av Siripiri
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-28 23:08



Bookmark and Share


    amalia
du skriver underbart vet inte vad i hela texten som jag gillar bäst men den tilltalar mig.... jag kan inte släppa den :)
2009-06-01

  poetsia
"Och varför gör det ingen skillnad hur många k-brunnar jag än har trampat på?"

Snyggt och sorgset. Du skriver så fint <3
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri