Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och det var en bra natt

och det var en bra natt
händerna på styret
den varma vinden
gatlyktorna genom gröna blad
det fanns lite sparad dagtid kvar
där åt mig
och någon som sjöng
en trasig kärleksballad i mitt öra
som inte alls kändes trasig just då
rosenlundsbacken ner
men jag släpper inte styret helt
bara en arm i luften
haren utanför kfum hoppar jämsides
bra natt
varm vind
du har lovat fina ord i telefon
kristinekyrkan är lång på andra sidan rälsen
henne tycker jag mest om
även om minna säger att hon var för stor
för bröllopet
inklämd mellan henne och vättern
cyklar jag fortare än jag någonsin gjort
och den sjön är min bästa vän
igår hade han sparat ljus åt mig
mörkblå och rosa från stranden och ut
idag är han svart
och det får aldrig ta slut
är allt jag tänker
men han är för svart
och det blev inga fina ord i telefon




Fri vers av LilyRasp
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-29 01:48



Bookmark and Share


  Blåbäret
känns som om jag trampar bredvid, på egen cykel, med jag läser dina ord...det går ganska fort, för det är mycket att hinna med...och någons hår fladdrar så livligt i vinden ( och jag är korthårig, så det är inte mitt)
2009-10-07

    sårosa
riktigt babblig och så himla strukturerad på samma gång, du kan sånt..

blir ledsen av den,,,

kristinekyrkan, haha jag har alltid trott den heter kristinakyrkan .. fin kyrka iaf, jag gillar den , vill gifta mig i den ngn gång ..

natti :)
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp