Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snopet-limerick



Så var det blottaren från Fjällbacka
som besviket drog igen sin jacka
när gamla ungmön Ellen
kom fram häromkvällen
och sade:så rart - man får tacka!!!!





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 483 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2009-05-29 09:22



Bookmark and Share


  åkarn
Gött mos detta he he
2009-06-12

  lodjuret/seglare VIP
får får tacka och tacka får får
2009-06-08

  Carola Zettergren
:):)hihihi..det var en charmig en!!!
2009-06-04

  aol
där fick du till det igen fyndigt tack fr ett gapskratt,
2009-06-01

  desperado
1-0 till Ellen! Tack för dagens leende.
2009-06-01

  Rune Thorsell
Jomen Ellen har sinne för sann estetik
och ser hur naturen på skönhet är rik.
Ty visst är det snyggt med en styv erektion
en handfast anatomilektion.
Så sjung nu för Priapos ditt Te Deum
han som tar din clitoris till empyreum.
2009-05-31

  Miss Mod
Tack Bodil för härliga rader.
2009-05-31

  Deva
Där fick du till det, Bodil!! ler;)
2009-05-30

  Linge
;)
2009-05-30

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahaha ja jösses amalia
Den stackarn.
Du får till det igen min vän
2009-05-29

    Bim
..här finner jag dagens välbehövliga skratt-tack Bodil
2009-05-29

    BetweenTheLines
Höjdare:D!
2009-05-29

    leelee
:-)
2009-05-29

  rebecca d VIP
:-)
själva har jag varit med om att "träffa" en sådan, när jag sjungandes lovsånger ensam gick på en mörk stig. Bestämde mig för att fortsätta sjunga, han trodde nog jag inte sett, dök på nåt sätt upp igen vid nästa krök...jag tog i lite till i sjungandet...han, jag inte vet jag vart han försvann. Men han var nog besviken han med? :-)
2009-05-29

    Maria Malm
Haha..påminner mig om en kvinna i Strömsholm, som fällde kommentaren, i samma situation "Tvi vale, så fula karlar är!!"
2009-05-29

  Sturesdotter
Påminner mig om när jag bodde i Malmö; jag log rart åt blottaren i parken...han tyckte INTE om det...
2009-05-29

  erkki
Jag glömde att rimma på vår sommarstuga
Jag glömmer bort Ellen för hustrun får duga
2009-05-29

  erkki
Fjällbacka är rätt nära vår sommarstuga. Hmm. Finns hon Ellen kvar?
Han me jacka
fick ju schappa
ingen tjacka
bakom kappa
2009-05-29

  © anakreon VIP
I Fjällbacka lär måsarna stjäla sommargästernas hot dogs så blottare får se sig noga för just där!
Calle
2009-05-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
En kul sak
men hon hade
kanske hoppats
på en rak...
2009-05-29

  Njord
VERK förstås
2009-05-29

  Njord
Tänk om jag en ungmö vore
då jag genast till Fjällbacka fore

Man får tacka för detta burleska vark!
2009-05-29

  Elaine.S VIP
:-)) läser och ler!!
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg