Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm eller dröm



Osanna ord, kan vara både tröst

Och pinande röst…..

"dröm eller glöm" eller nåt,

drömma bort av osanna ord,

eller glömma bort de osanna orden...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-10 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO