Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta klämtar för dig vackre själ..




Du är enorm.....

 

 

 

 

 


Vad är det som händer med mig
vad förvandlar mig ifrån en tung mänsklig klump
till ett epicentrum av ljus
en lysande
fotocell
Är det din kärlek som lyser upp min himmel
utstrålandes fosfor..

 

Varför varje gång jag tänker på dig
seglar månen utmed kusten
och de färgade fiskarna flyger och omger skyn
precis som fåglarna
medans dina fjärilar simmar mellan vågor

Håller din hand
Vi går ovanför sidan av havet med den brinnande giraffen
utan att våra fötter blev blöta
Vi går ovanför den höga vågen
dansar kärlekens vals
med våra jeans kläder

 


Vad är det som händer till mig ?
du faller över mig som regnskurar
med din kropp
din glömska
din längtan
dina dikter

Jag ser höstlöven återvänder till sina grenar
och blommar om..
både den gröna och den vita liljan spirar
vissnandet är historia
och återigen doftar de
som munnens suck av ett
förälskat själsliv

Varför ser jag längtans vattenfall
stiga upp mot moln
för att sen regna i mitt hjärta..
Är det din kärlek?
eller är det magin av dina läppar
som forsar likt floder av Yoghurt och honung

Sorgen forsatte plocka upp säsonger av min avlägsna år
tills jag upptäckte kontinenten av dina läppar
jag lämnade dig
och mina artärer befruktade med din nektar
och på min strand
 lämnade du avtrycken av din röst


Med dig
återvänder jag alltid
som en varelse utan ett förflutet
och utan ålder

Med dig
blir mitt ansikte åter igen elektriferat
 med oklar extas
och livet blir till en högtid
och döden låter som en obetydlig
smålögn

 

 

 

 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-26 22:12



Bookmark and Share


  kärleks ängel
målande beskriving!!
2010-07-31

  HQ
En underbar text med ett fantastiskt målande skriftspråk.
Gillar formen, orden, känslan, rytmen.
2010-07-30

  Suzy med punkterna
Undrande, längtande och när döden ter sig som något lögnaktigt.
Målande poesi och visst syns både fåglar och fiskar i vågorna.
Starkt berörande men också vackert Issac.....och som alltid så ......
2010-07-27

  SagaArt VIP
Vandra blott. Vägen vet vart du ska gå. Önskar dig det bästa. Fin text. Kram
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m