Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Må godans........


Åh mitt hjärta bankar ...

 

 

 

 

Detta är yttersta gränsen för min galenskap
och jag kan inte älska dig mer

Detta är den längsta distansen för mina armar
och jag kan inte omfamna dig mer


Detta är den högsta punkten som jag når
på bergen av dina bröst
som är täckta av guld och snö
och jag kan inte klättra mer


Detta är det sista kriget jag gör
för att komma åt fontäner av din kvinnlighet
för jag kan inte strida mer


Detta är den sista döden
jag dör
Sista döden begår jag för kvinnans skull..
för jag Lovar att jag har inte möjligheten
att dö mer...




Fri vers av issac.a.m
Läst 587 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-06-01 18:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert !
2011-04-22

  Anna*
Vacker och med ett djup av känslor som berör!
2011-04-14

  wildrose
Jag måste sluta läsa dina dikter. Beroende framkallande!
2011-03-12

  Sturesdotter
den yttersta gränsen - som man oftast kan överstiga ändå...för att man vill så gärna; tror nog diktjaget har den kapaciteten!
2009-06-01

  kärleks ängel
vacker känslosam starka rader
2009-06-01

  sulimaa
Så stark text, den känns in i hjärtat...
2009-06-01

  Carola Bouvin
Finaste vad fint du skriver "för jag lovar att jag har inte möjligheten att dö mer" suckar av förtjusning... så fina rader.
2009-06-01

  Junitvillingen
Helt fantastisk text. Vacker, lustfylld, smärtsam, sinnlig...allt på en och samma gång. Ord skrivna med själ och hjärta, starka ord - men ändå så mjuka. Oerhört proffsigt!
2009-06-01

  Suzy med punkterna
Så starkt!
Som ett sista rop............
2009-06-01

  Sladjana Zubcevic
Underbara rader!
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m