Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet i tvåsamhet

utan ett ord

utan att tala

sitter vi här

du & jag

ur tonlöst läge

viner tystnaden

som en del av

jag & du




Fri vers av Lindizz
Läst 254 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-29 23:25



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
När tystnaden inte när samförståndet
då stillheten mellan två får den ene att vilja gå

Då samtalet stillat har och de två tillsammans i ensamhet gå

När ett par ej talar med varan och orden för länge sedan sagt sitt

Är tillbaka vägen lång till det som var en gång
2009-05-30

  karenina VIP
kommer nära och berör, du förmedlar känslan väldigt väl
2009-05-30

  friheten
vacker skriven
2009-05-30

  Lars Hedlin
Oj starkt och lite sorgset
2009-05-30

  issac.a.m
vackert skrivet..
2009-05-29

    tramp
ojj då...här målar du med isfärg...jädrans bra beskrivet !
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz