Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är språket som ger mig känslan att jag lever..


Bara du kan beröra mig så

 

 

 

Jag vet massor av goda skäl för att dö
Men jag har fortfarande
inte hittat något övertygande skäl för livet
bara ett övertygande argumentet
i hörnet av dina ögon
som kvittrar av glädje och i lyckan av sommaren..

 

Jag vill ha en kärlek likt en vacker sommarkväll
Vill inte ha ett monument för kärlek som Taj Mahal

Säg inte till mig att du kommer att älska mig för evigt
var istället trogen för denna stund i vårt liv
för evigheten är endast till för dem
som passerade kärleken




Fri vers av issac.a.m
Läst 522 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-05-30 21:41



Bookmark and Share


  kärleks ängel
den som nekar din kärlek vet inte vad kärlek vill säga!! tack för att du delar din ytterska känslor!!!
2009-06-01

    sunnanvind
Jag vill ha en kärlek likt en vacker sommarkväll

just sommarkvällar, ljuva, ljumma, ljusa... jag förstår dig!
Du är så duktig på att gestalta känslor i ord! Applåd!
2009-05-31

  Sturesdotter
Anar nya ännu starkare känslor i dina dikter just nu
Vacker....
2009-05-31

  sachie
vackert

^_^
2009-05-31

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet vännen min!
2009-05-31

    solomio
Vilken värme du har skrivit med och tack för du delar med dig av den.
2009-05-30

  Yvonne Vigstrand
Det finns massor av goda skäl till att leva Issac...sök dem o du skall finna.

Du griper tag i mig med dina ord...kommer på mig själv med att tänka på vad du skriver mitt i allt annat jag gör. Så mycket påverkar du.

Du ger så mycket kärlek o värme och den som ger får tillbaka.

Många kramar/Yvonne
2009-05-30

  Carola Bouvin
Så många sanna fina uttryck i dina ord berör varmt,
"var istället trogen för denna stund i vårt liv" Så som man vill... nära ärlig kärlek, vackert.
2009-05-30

  carina L
Issac, Du har har ett stort hjärta och skriver med en underbar innerlig känsla,du berör med dina ord,och du väcker tankar,du ger oss ord som gnistrar, som gråter,..Och bakom varje ord hörs ett hjärtas slag.Smärtan andas i dina rader,men du är så kunnig att förvandla sorgen till en konst av skönhet.
2009-05-30

  Suzy med punkterna
Var istället trogen för denna stund i vårt liv..............så mjukt och så vackert att jag blir stum av andakt inför dina ord.
I hörnet av dina ögon...........
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m