Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det regnar på den här sidan av staden

Du sa det
Du sa att vi skulle ses på tisdag
Du sa det
Precis så

Det regnar här
Så mycket det regnar
Solen lyser inte
Jo, utanför fönstret skiner det
Men här inne
Nej inte ett dugg

Du sitter på andra sidan stan
Mycket fint där
Här bara ingenting
Kom hit nu
Så vi kan kramas hela natten

Jag skiter i om du är upptagen
Jag har jättetråkigt
Jag vill bara att våra munnar ska mötas
Kvittar i vilket

Jag kan komma över till dig
För där regnar det inte






Fri vers av Losnall
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-31 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Losnall
Losnall