Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga gå vidare...

 

vill så gärna gå

vandra ny väg

gå på upptäcksfärd

men något stannar upp

cirkulerar rädsla

en okänd mark blir osynlig 

gömmer tillit och mod

backa tänk om...

 




Fri vers av Lindizz
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-01 10:27



Bookmark and Share


  karenina VIP
när tiden är den rätta finns ingen tvekan, då kommer stegen av sig själv. dessförinnan är bara att vara, låta saker och ting ske
2009-06-02

    tramp
bara gå...tänk på att den som aldrig går vilse får ej se något !

bra skrivet om tveksamheten !
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz