Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
090413


framtiden ser ljus ut

framtiden ser ljus ut
men ganska dunkel

drömmar, visioner, hopp
allt i en enda röra

man vet knappt i vilken ände man ska börja
i detta trassel av tankar

planen är enkel och genial
och faktiskt väldigt konkret
(men samtidigt så otroligt abstrakt)

att älska dig
att älska dem

att älska




Fri vers av Blebb
Läst 524 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-01 16:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Grubbelmia här.
Applåd!
2009-07-17

  Grubbelmia
Gillar när du skriver:

"framtiden ser ljus ut
men ganska dunkel"

Orden är motsägelsefulla, men de känns så sanna...

Tack och kram.
/Grubbelmia
2009-07-16

  Mattias Josephson
Du fångar "det" på ett helt fantastiskt sätt!
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb