Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysthetens lidande





Tiga sjukdom för att skona
alla kära som man har,
ensam vandring uppå färden
rädslan finns där endast kvar.

Bättre tala än att tiga
ensam lida i sin själ,
stänga dörren till sitt inre
i ett enda tyst farväl.






ME/09









Fri vers av Madjori
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-01 20:52



Bookmark and Share


    Inger
Ja så här är det många som har det svårt lider i tysthet, men när bubblan spricker så gör det, det rejält.. Kram mycket fin
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori