Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På utsidan






Du säger

att du behöver

ingenting

att du har allt

inom dig

Jag förstår

inte riktigt

du har ju inte

mig




Fri vers av Mygg
Läst 235 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-01 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej så är det, men dina texter finns ju till tröst!
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg