Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet inom dej


Barnet inom dej
Är en del
Av oss

En del av mej
De rör sej
Man ser de växer
Spännande
Spånande
Kännande
Brännande

Nyfiket
Men du är varm
De rör sej
Hm…
De är.. häftiigt…
Jag ser på dej och njuter
Håller armarna runt din mage
De är coolt…

Är de verkligen såhär….
Enkelt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 108 gånger
Publicerad 2010-01-09 05:27



Bookmark and Share


  Vingslag
så enkelt var det, så bra var det.
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO