Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;-)


Musslan





Låt mig känna dina läppar
och din tungas heta lek.
Dina fingertoppars nuddning
i en evighet av smek.

Doftens friskhet fylld av älskog
andas livet här och nu.
Ge och ta utav din kärlek,
låt mig bli din sjöjungfru.





ME/09







Fri vers av Madjori
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-01 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori