Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerat av ett mail till Patrique


Senryu ~ Parzifalism IV

~*~

Förutom allt det
negativa finns enbart
positivitet

LPWJ 01/06/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-06-01 23:37



Bookmark and Share


    Al Lanzon
Så bra skrivet!
2009-06-03

  Daigo
Jag ska göra mitt bästa att vända mig rätt mot allt positivt ett tag.
2009-06-02

  Yrre VIP
Så Bra!!!
2009-06-02

    Patrique
Märkliga motsatsers symbiotiska duett....Ditt kunnande vad gäller positivism är dock ett unikum i mänsklig hjärna....
2009-06-02

  Sturesdotter
Sanna och viktiga ord!
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP