Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chimären



Lycka
Livets essens
Känslornas himmelska färd
Ögonblickets opium sinnernas bedövning
Chimären





Felicitá
Vitale essenza
Sentimentale viaggio celestiale
immediato oppio sensitiva anestetica
Chimera




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-02 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP