Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonlycka

Allt känns så långt borta
mot morgonskymningen
där vi stod öga mot öga

Den kyliga kvällen drog in
över havets oändlighet
där vi såg på varann

Världen möttes med andra ögon
som om ett kall ropade till oss
när vi tog våra steg på vägen

Över skymningen fann vi något
av det oändliga ögonspelet
som fångades utan vår vetskap




Fri vers av Lindizz
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-02 19:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert längtandes .....
2009-06-04

  issac.a.m
Helt Underbart..
2009-06-03

    tramp
Väldigt fin text ! Läste precis Melonas senaste…vilken tajming !

Mycket bra detta !
2009-06-03

  karenina VIP
vackert, sorgset blickar ögon tillbaka... i minnet bevaras alla ögonblick. fint beskrivet om den där vackra vackra stunden
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz