Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan besvär, försvinnande rent....


Reklamsnutt





Vinfläckar, sketfötter,
snoppellisnoppum.
Skötblädder, huden
ett rent hokuspokum.

Fräschhetens dörrar
skinande rena.
Spyor på mattan
minne, blott menar.

Galltvål ett måste
allting blir rent.
Rådet från husmor
är ej illa ment.

Köp därför tvålen
med oxblodets galla.
Tvätta och tvaga
se lorten den falla.




Lycka till!






ME/09




















Fri vers av Madjori
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-03 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori