Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek..

 

 

 

 

 

 

 

Din kärlek är min enda underhållare
en tongivande härlig röst
som sjunger för mig
nattens sånger av lycka
väcker mig i gryningen
för att avslöja meningen med livet
och hemligheten om vår natur

Det är en gudomlig kärlek
som är fri från avundsjuka
den är rik
och aldrig skadlig för själen..
den är djup
och badar själen i vattenfallet
av belåtenhet
En djup hunger för affektion som fyller själen med
givmildhet när det tillfredsställs..

En kärlek som förändrar jorden
och skapar paradiset
och gör livet till en söt härlig dröm
En ömhet
som skapar hopp utan att agitera själen
din kärlek
är min morgon..




Fri vers av issac.a.m
Läst 346 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-14 23:05



Bookmark and Share


  * MARY *
Sååååå vackert !
2010-09-15

  Emelia
så oehört vackert, hela texten bara flyter på, ville inte sluta läsa!
2010-09-15

    ej medlem längre
Du målar bilder i kärlek.
Vackert.
2010-09-15

  firefire
så vackert skrivet,fylls av en sån känsla efter att ha läst din fina poesi igen...fint..
2010-09-15

  SagaArt VIP
Kärlek är bra :)
2010-09-14

  SagaArt VIP
Kärlek är bra :)
2010-09-14

  Suzy med punkterna
din kärlek
är min morgon..
Finns det vackrare kärlek än denna...
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m