Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Västkustens aromfyllda kaffetår




Salt sa bönan,
hoppade i havet.
Flöt guppande stilla,
till Petter iland.





ME/09




Fri vers av Madjori
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-03 07:10



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I pettetra dalen i norr Libanon flyter mången god förhoppning av den tid som flytt
många är där förbytt av den tid som var en gång
de när nu längtan om en framtid där vi inser allas värde
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori