Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söker Jesus idag







Jag ville se i dina ögon
Få bli förklarad



En gång 

löst från kravet att jaga


Men här har de barkat upp med det ena evangeliet efter det andra

för att du ska bli fördold



och när jag sliter i min klänningsfåll

den som fastnat där under katedralbygget


så faller jag stilla



min sko i din hand


alltid saknat

aldrig återfunnen



Och jag ropar genom himlarna och ut över jorden


Vem tror du att jag är Jesus?

Vem tror du att jag är?









Fri vers av Hannadraken
Läst 220 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-03 12:57



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
för mig är Jesus något helt annat än vad evangelierna har gjort honom till, för mig är Jesus kött och blod, åtrå och kärlek, en livets man, kallar man så kommer han. Inte något mystiskt eller mytomspunnet inte någon Guds son mer än vi alla är ett med det Gudomliga, en stark man som vågar gå sin väg, så när jag behöver styrka och mod så ber jag om hans närvaro.
2009-06-09

  Eva Langrath VIP
Innerligt ärlig bön
2009-06-05

  korpfjäder
Håller med halmstrå - hon och jag tar den till kyrkan.
Tack!
2009-06-03

  halmstrå
Det här är en såndär text jag tänker knycka och ta med mig till kyrkan. Japp! Helt makalös!
2009-06-03

    sunnanvind
Men här har de barkat upp med det ena evangeliet efter det andra
för att du ska bli fördold

japp..så är det... de barkar upp o Jesusnamnet glöms bort, noga fördolt bakom kyrkonamn och församlingstillhörigheter..


Bra skrivet Hanna!!!
2009-06-03

  Jojo
Tycker mycket om den här

framförallt de två första raderna
de talar till mig särskilt idag
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken