Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orkar du tycka om mig några dagar

 

 

ögonen som ser mig
räcker inte just nu

jag behöver beröring
någonstans på min hud

mitt inre skriker efter närhet
från någon som tycker om mig

 




Fri vers av Jojo
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-03 14:40



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Dessa rader sändes som en beröring i kommentarsform till dig och det som avses att den kan gripa tag i och vilja smeka in delar av dig i nuet så

hoppas du att raderna gör dig nöjd och att efter det att de sänds, fått en fröjd i att dessa rader möta
och i dess närhet till ett nytt liv låta dig indöpas
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo